12 en 13 april: Heyhoef Cinema

12 en 13 april: Heyhoef Cinema

Op 12 en 13 april vertoont Heyhoef Cinema de film ‘I Tonya’.

I Tonya – van regisseur Graig Gillespie
Kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya komt niet bepaald uit een rijke familie, en haar vulgaire outfits en gedrag zijn een doorn in het oog van de keurige schaatswereld.

Omringd door idioten, met goede en slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Een van de grootste Amerikaanse schandalen is plots in de maak.

Het waargebeurde ‘I, Tonya’ is een hilarisch en aandoenlijk portret van een buitenbeentje met een talent groter dan zichzelf. Margot Robbie schittert als nooit tevoren als de verguisde Tonya Harding, terwijl Allison Janey als Tonya’s moeder een filmpersonage voor de eeuwigheid neerzet. Regisseur Graig Gillespie (‘Lars and the real girl’) vindt met ‘I, Tonya’ een uniek evenwicht tussen humor, geweld en ontroering.

De Heyhoef Cinema is in wijkcentrum De Heyhoef, Kerkenbosplaats 1-2 (Reeshof) op vrijdag 12 april om 14.00 uur en zaterdag 13 april om 20.00 uur. Toegang: €5,- incl. kopje koffie of thee. Zaal open: 13.30 en 19.30 uur.

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X