16 mei: Ontmoeting met een knipoog

16 mei: Ontmoeting met een knipoog

Op zaterdag 16 mei organiseert De Oogvereniging en Ontmoetingsmoment (Humanitas) weer een leuke dag bij De Symfonie in Tilburg.

Vind je het leuk om mensen te ontmoeten? Dan hebben we voor jou een leuke dag in petto. Op zaterdag 16 mei organiseren wij bij De Symfonie in Tilburg een ontmoetingsmoment met een knipoog: een dag vol met informatie en entertainment plus ontmoetingsmomenten voor mensen die wel of geen uitdagingen hebben met hun zicht.

We bieden een mooi en afwisselend programma, waarbij we zeker heel trots zijn op de medewerking van Vincent Bijlo. U hoort over het werk van de Oogvereniging en wat u kunt vinden bij de Oogcafes. Wethouder Rolph Dols ziet het belang van ontmoeten in “Tilburg voor iedereen”.

Bij de stands treft u verschillende organisaties en ondernemers die zich bezig houden met oplossingen om mee te doen als zien niet vanzelfsprekend is. Naast het horen van algemene interessante informatie, bieden we de mogelijkheid om workshops bij te wonen en is er alle ruimte om diverse stands te bezoeken.

Leuk? Uiteraard! Want we bieden een afwisselend programma aan met naast informatie ook vrolijke noten, muziek is ook een onderdeel van ons programma.
Het volledige programma is nog niet bekend, maar u kunt informatie hierover krijgen op onze Facebookpagina Ontmoetingsmoment en uiteraard op de site van de Oogvereniging, de ledengroep Noord-Brabant en Zeeland: www.oogvereniging.nl/ledengroep/noordbrabantenzeeland.

U krijgt een leuke, interessante dag aangeboden. We hebben uiteraard ook aan de inwendige mens gedacht en daarvoor zoeken we de medewerking van Resto 013. U begrijpt dat we in de aanloop kosten moeten maken en daarom vragen we vooraf om uw betaling te doen. Naast de bijdrage van diverse sponsoren vragen we ook om uw bijdrage voor deze dag en wel 10 euro, die u gelijktijdig met uw aanmelding (graag voor 15 mei) kunt voldoen via Karin Hoefmans, penningmeester Oogvereniging Noord-Brabant en Zeeland NL15RABO0131938894

Uw aanmelding graag via ontmoetingsmoment@gmail.com

 

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X