19 maart: Tilburgse Vrijwilligersmarkt

19 maart: Tilburgse Vrijwilligersmarkt

 

Op 19 maart wordt er bij Fontys Hogescholen een vrijwilligersmarkt gehouden in gebouw p1 tussen 15.00 en 18.00 uur.

Uit onderzoek blijkt dat vrijwilligerswerk zorgt voor een groter geluksgevoel. Daarom organiseert Vrijwilligers Tilburg tijdens de Dutch Happiness Week een markt die je moet beleven. Er zijn dan tientallen vrijwilligersorganisaties waarmee jij in gesprek kunt gaan.

Verzamel kanskaarten in het Live Monopolyspel, bezoek een barbier, laat je inspireren door de sprekers of spreek met een van de medewerkers van de Vacaturebank.

Oogst geluk

Ontmoet nieuwe mensen en werk aan je netwerk. Doe iets waar je keigoed in bent of leer nieuwe vaardigheden en bouw aan je cv. Met jou samen maken we de wereld mooier!

Ben je benieuwd wat voor vrijwilligerswerk er te doen is? Of wil je je oriënteren op een vrijwilligersbaan of korte (eenmalige) klus die bij jou past? Kom dan in actie en wordt een stukje gelukkiger met vrijwilligerswerk!

Het is fijn wanneer je even laat weten dat je komt i.v.m. drinks & bites. Dit kan via www.vrijwilligerstilburg.nl of Facebook. Meer informatie over de markt en de aanwezige organisaties volgt.

 

 

 

 

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X