23 juni: Zomerfestival Tilburg-Noord

23 juni: Zomerfestival Tilburg-Noord

Op 23 juni is er een Zomerfestival rondom wijkcentrum Symfonie. Wilt je je kunsten laten zien, meld je dan aan voor het open podium. 

De Noordraad Heikant-Quirijnstok organiseert dit jaar samen met ContourdeTwern en R-Newt het Zomerfestival op 23 juni in en rondom Wijkcentrum De Symfonie. Het programma start om 14.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

Hoewel het kort dag is, nodigt de organisatie iedereen uit Tilburg-Noord uit die iets wil laten zien of laten horen op het gebied van muziek, dans, dichtkunst of op een ander cultureel vlak. We willen je graag en podium bieden.

De voorbereidingen zijn weliswaar in volle gang maar mochten je nog willen deelnemen, stuur dan voor 1 juni je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoonnummer) en waaruit het optreden bestaat. Dit kun je naar mailen naar Hans Zuiderwijk: zomerfestival@tilburg-noord.nl of per post naar de Noordraad (p/a Wijkcentrum De Symfonie, Eilenbergstraat 250, 5011 EC  Tilburg).

Het Zomerfestival kan naast mooie optredens niet zonder vrijwilligers. Wil je de organisatie op deze dag een handje helpen? Bijvoorbeeld met het klaarzetten of opruimen van spullen of assisteren bij een kraam met hapjes en drankjes, meld je dan via zomerfestival@tilburg-noord.nl 

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X