5 oktober: Open Dag DOC-T

5 oktober: Open Dag DOC-T

Op zaterdag 5 oktober houdt het DierenOpvangCentrum-Tilburg e.o. (DOC-T), Wielevenweg 20 een open dag van 12.00 tot 16.00 uur.Bezoekers zijn van harte welkom in het pand aan de Wielevenweg 20 (zijstraat Dongenseweg). Op het programma staat onder andere doggywalk, Amivedi en kittenproject. Ook bestaat er de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan een dierenarts.

Kijkje achter de schermen
Tijdens de open dag kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen. Om het bezoekers gemakkelijk te maken, is een looproute door het pand uitgestippeld. De route leidt onder meer langs de honden- en kattenverblijven, doucheruimtes, de ruimte voor de dierenarts, uitloopvelden en de nachtruimte van de dierenambulance. Ruimtes waar normaalgesproken bezoekers niet komen.

Wat doet het DOC-T?
Het DOC-T heeft als doel het opvangen van zwerf- en afstandsdieren. Honden en katten krijgen er de verzorging en aandacht die ze nodig hebben, totdat een nieuwe eigenaar ze een thuis biedt. Daarnaast is de Dierenambulance een onderdeel van DOC-T. Een flink aantal vrijwilligers en een klein aantal vaste medewerkers zorgen iedere dag voor de dieren.

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X