Activiteitenkalender Het Laar

Activiteitenkalender Het Laar

In november heeft woonzorgcentrum Het Laar weer een aantal leuke activiteiten voor u in petto.

Woensdag 6 november: theatermaker Pythia Winia speelt ‘Zorgeloos’ in Chapeau! van 19.30 – 21.30 uur.
‘Vergeet me niet’ staat in het teken van dementie en is voor (buurt-)bewoners, familie, naasten, medewerkers, vrijwilligers en andere belangstellenden. In ‘Zorgeloos’ komt theatermaker Pythia Winia als Tiny Sorgdrager een lezing geven over ‘wie zorgt er voor de mantelzorger’. Vol goede moed start ze met haar lezing …maar wordt gaandeweg letterlijk en figuurlijk gestoord. Als ervaringsdeskundige en, sinds kort, ambassadeur van steunpunt mantelzorg in haar regio zuid-oost, weet zij als geen ander waarover ze spreekt. Wanneer mag je zeggen dat je wel genoeg vindt? Herkenbaar en onthutsend tegelijk!

Woensdag 20 november: Theaterdineravond met de la Scène in Chapeau! om 17.00 uur.
Afwisselende avond met een heerlijk 3-gangen menu. Theatergroep de la Scène speelt tussen de gangen door steeds een dialoog. Laat u verrassen door dit Tilburgs gezelschap!

Het menu tijdens de theaterdineravond:
Garnalenkwartet met een salade, soepje, gefrituurd hapje en bitterbal van garnalen
Verse pasta met pesto en kipfilet
Chocolade ijstruffel
Dit menu kunt u reserveren voor €11,20. De drankjes zijn voor eigen rekening. Reserveren is noodzakelijk, want wij verwachten een volle zaal.

Woensdag 27 november: Vertelling van Marieke Doomen in de Laarzaal. Entree: €6,00.
De van oorsprong Tilburgse schrijfster Marieke Doomen schreef aan de hand van de dagboeken van haar in 2007 in Het Laar overleden vader Theo Doomen een boek. “Linkshandig in de boter”, het boek dat hij zelf nooit heeft kunnen voltooien. Marieke neemt u mee door het leven van haar vader in Tilburg: de harde bouwwereld, de oorlog, een veel te jong overleden broer en zware depressies. Maar ze neemt u ook mee langs de lichtheid van zijn leven: met een hartverwarmende vrouw, een bijzondere nieuwe baan en een gezin dat zich bleef uitbreiden. Aan de hand van oudere en nieuwere foto’s wordt het verhaal verteld, met sappige anekdotes en dramatische ontwikkelingen. Aan het eind van de avond kunt u het boek tegen een zeer gereduceerd tarief van €2,00 aanschaffen.

Vrijdag 29 november: Wim Kan in de Laarbioscoop van 14.30 – 16.30 uur.
Op 31 december 1973 deed Wim Kan voor het eerst een oudejaarsconference voor de VARA. Daarvoor werden er al twee programma’s opgenomen (in ’69 en ’73) maar Kan besloot dat deze niet uitgezonden mochten worden. Op deel 1 van deze 3-delige reeks met hoogtepunten uit de shows van Kan, zijn deze twee unieke programma’s voor het eerste te zien.

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X