Informatiebijeenkomst Zelfredzaamheid

Informatiebijeenkomst Zelfredzaamheid

Op dinsdag 23 april is er een informatiebijeenkomst over zelfredzaamheid in wijkcentrum de Ypelaer vanaf 14.30 uur.

SNN (Senioren Nieuw Noord) en het Rode Kruis Tilburg nodigen alle ouderen uit Tilburg-Noord en andere belangstellenden uit voor een informatieve bijeenkomst over zelfredzaamheid in wijkcentrum de Ypelaer, Corellistraat 10. Aanvang: 14.30 uur.

Zelfredzaamheid doe je samen
Zelfredzaamheid in noodsituaties: voor veel mensen staan noodsituaties ver van hun bed; noodsituaties lijkt iets voor verre landen die door bijvoorbeeld overstromingen geteisterd worden. Toch kunnen ook noodsituaties ook in Tilburg voorkomen. Herinnert u zich die hele warme zomer van vorig jaar nog? De extreme hitte zorgde voor een uitzonderlijke situatie. Gelukkig kunnen we met veel noodsituaties prima omgaan als we ons een beetje voorbereiden en elkaar helpen. Hoe kunt u dat doen? Daarover hoort u alles in de bijeenkomst. Een bijeenkomst met achtergrondinformatie, handige tips en discussie.

Na een korte pauze is er gelegenheid om vragen te stellen. Om 16.30 uur is de middag afgelopen. Wees welkom om 14.30 uur in wijkcentrum de Ypelaer, Corellistraat 10 om 14.30 uur. Koffie en thee is gratis.

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X