10 november: Dag van de Mantelzorg

10 november: Dag van de Mantelzorg

Mantelzorgers zijn belangrijk. Daarom organiseert ContourdeTwern de Dag van de Mantelzorg, speciaal voor mantelzorgers uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout.

Op zondag 10 november bent u als mantelzorger van harte welkom in wijkcentrum de Symfonie (Eilenbergstraat 250 te Tilburg). U kunt tijdens deze dag ervaringen uitwisselen met andere mantelzorgers, maar vooral ook in ongedwongen sfeer ontspannen. We zetten u als mantelzorger graag in het zonnetje!

Vanaf 10.30 uur verwelkomen wij u met koffie of thee en iets lekkers. Om u te ondersteunen in uw mantelzorgtaken is er een infomarkt met als thema ‘respijtzorg’. Tussen de middag geniet u van een heerlijke lunch, verzorgd door Resto Van Harte. We sluiten af met een verrassende act, welke we nog even geheim houden. Einde programma is om 16.00 uur.

Deelname aan deze dag is gratis. De inloop is vrij vanaf 10.30 uur, maar aanmelden voor de lunch is noodzakelijk. Doe dit voor 1 november via de mantelzorglijn: 013 583 99 00 of mantelzorglijn@contourdetwern.nl. We vernemen graag het aantal personen en eventuele dieetwensen. Let op: vol = vol.

Dit initiatief is een samenwerkingsverband van Resto Van Harte, De Rooi Pannen en ContourdeTwern.

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X