Fietsen door Groenewoud

Fietsen door Groenewoud

Fietsliefhebbers opgelet! Op zaterdag 15 juni organiseert ContourdeTwern het gratis fietsevenement ‘Fietsen door Tilburg’. Deze keer de wijk Groenewoud.

 In deze eerste editie staat de wijk Groenewoud centraal. Met behulp van een route- en stempelkaart fietsen deelnemers langs diverse ondernemers en initiatiefnemers in deze wijk. Bij elke locatie valt iets te beleven. De stempelkaart wordt bij het eindpunt omgetoverd tot een lottokaart waarmee je kans maakt op mooie prijzen.

De bijzondere locaties die worden aangedaan zijn o.a. Brouwerij De Man, de Brillendokter, Axivloer, Atelier Zuid, Jumbo, Van der Valk Hotel Tilburg, Vente’s Hairfashion en de GGD. Deelnemers schuiven hier aan bij workshops, doen mee aan loterijen of krijgen een rondleiding.

Aanmelden
Wie zin heeft om mee te fietsen geeft zicht uiterlijk woensdag 12 juni per e-mail op bij sociaal werker Bastiaan Gietema: bastiaangietema@contourdetwern.nl of 06 – 539 30 859.

De start is op 15 juni tussen 11.00 uur en 11.30 uur bij wijkcentrum Spijkerbeemden aan de Don Sartostraat 4. Daar worden ook de route- en stempelkaart overhandigd. De tocht duurt tot 17.00 uur.

Stipt om 17.00 uur trekt Tante Samantha van het Bingo Paradijs uit alle ingeleverde stempelkaarten het winnende lot. De winnaar die op dat moment aanwezig is, neemt de hoofdprijs in ontvangst.

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X