SERVE THE CITY HELPT TILBURGERS IN CRISISTIJD

SERVE THE CITY HELPT TILBURGERS IN CRISISTIJD

Hieronder een aantal hartverwarmende acties die de studenten van Serve the City voor de Tilburgers in deze tijd uitvoerden.


De afgelopen maand zijn er maar liefst 200 kaarten geschreven door studenten in Tilburg. De vrijwilligers van Serve the Brave hebben een eigen kaart ontworpen en die zijn in grote getalen uitgedeeld aan studenten in Tilburg. Zij hebben de kaarten voorzien van een persoonlijke boodschap en een hart onder de riem. Aan elke kaart hangt een zakje met vergeet-mij-niet zaadjes om zo de lente bij de mensen in huis te brengen. Aankomende week worden de kaarten uitgedeeld en we zijn nog op zoek naar mensen die wel een kaart verdienen. Dus kent u iemand, een organisatie of instantie die we kunnen verblijden met een kaartje dan kan u altijd mailen naar secretaris@servethecitytilburg.nl

 

Serve the C(ake)ity


Ook afgelopen maand heeft STC Tilburg niet stil gezeten. De dagen voor Koningsdag werd aan de studenten  gevraagd een zo koninklijk mogelijk baksel te maken. Er kwamen veel reacties en al snel hadden we een auto vol met heerlijke (cup)cakes, tompoucen en taarten. Op Koningsdag zelf zijn alle creaties uitgedeeld bij mensen die wel wat lekkers hadden verdiend op zo’n feestelijke dag. Van verzorgingshuizen tot de politie, veel mensen hebben mogen genieten van het lieve gebaar van de studenten. We willen dan ook alle studenten die hierbij hebben meegeholpen enorm bedanken, samen met jullie maken we deze periode een beetje dragelijker.

          

Kinderen opgelet!


Voor alle thuiszittende kinderen en ouders heeft Serve the Kids iets leuks bedacht! Op onze site staat een leuke blog over wat voor activiteiten je kunt doen tijdens het thuiszitten. Van speurtochten tot leuke knutselideën, niets is te gek! Om ze te vinden ga je naar onze site: https://www.stctilburg.nl/ en klik je op ‘nieuws’, te vinden op de balk boven in beeld.
Bloemetje


Ook Serve the City Tilburg vergeet het ziekenhuis personeel niet. Op vrijdag 10 april zijn de commissieleden van Serve the Brave naar het ziekenhuis geweest om daar 10 boeketten af te leveren voor het zorgpersoneel. De boeketten hebben een plek gekregen in de net nieuw ingerichte rustzaal voor het personeel. In deze ruimte kunnen alle medewerkers in hun pauzes of na werktijden even tot rust na de hectische dagen die ze nu doorgaan.
Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X