14 oktober: Kick-off OldStars bij TTV LUTO

14 oktober: Kick-off OldStars bij TTV LUTO

Tafeltennisvereniging LUTO houdt op 14 oktober de kick-off Old Stars, waarbij 55-plussers kennis kunnen maken met de tafeltennissport.

In oktober start LUTO met OldStars tafeltennis, bedoeld voor 55-plussers die binnen een gezellige tafeltennisvereniging willen spelen en werken aan hun gezondheid. LUTO werkt hiervoor samen met het Nationaal Ouderenfonds, de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB), Sportbedrijf Tilburg en ContourdeTwern. Op 14 oktober is er een heuse aftrap (Kick-off) van Old Stars Tafeltennis. Bettine Vriesekoop, tweevoudig Europees kampioen tafeltennis, verzorgt een clinic tijdens deze kick-off. Bettine is ambassadeur van OldStars tafeltennis en zet zich in om ouderen via haar geliefde sport in beweging te krijgen en fit te houden. U wordt van harte uitgenodigd hieraan mee te doen.

Het Nationaal Ouderenfonds, Menzis, Van Boxtel en NTTB beoogt hetzelfde doel. LUTO biedt een aangepaste spelvorm aan voor tafeltennis op latere leeftijd. Iedereen kan meedoen, echter het spel richt zich op 55-plussers. Tafeltennis is een laagdrempelig sport, die zonder aanpassingen tot op latere leeftijd kan worden gespeeld. Ervaring is niet nodig, LUTO zorgt voor een batje. Naast tafeltennis worden diverse beweegvormen aangeboden. Ook staat de koffie klaar en kunt u een gezellig praatje maken. Want tafeltennis heeft een sociaal aspect. Tafeltennis is dan ook niet het doel, maar het middel om actief en sociaal bezig te zijn. U wordt begeleidt door een trainer van OldStars tafeltennis, die gebruik van maakt van het Athletic Skill Model van beweegstrateeg René Wormhoudt

Ook een potje spelen met Bettine? Kom dan naar de Kick-off OldStars tafeltennis op 14 oktober bij Tafeltennisvereniging LUTO, Jan Aartestraat 18, 5017 ED te Tilburg van 9.30 tot 11.15.
Programma:
09.30 uur          Koffie/thee en ontvangst
10.00 uur          Opening door Bettine Vriesekoop
10.15 uur          Introductie OldStars tafeltennis in de zaal
11.00 uur          Afronding in de zaal
11.15 uur          Afsluiting
Tijdens het evenement houden wij rekening met de RIVM maatregelen.

Aanmelden en contact
Voor alle vragen over OldStars tafeltennis kan je contact opnemen met Marcel van der Wegen, 06 1425 5474. Aanmelden kan via oldstars@ttvluto.nl

 

 

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X