Alle spoedzorg en verpleging naar ETZ Elisabeth.

Alle spoedzorg en verpleging naar ETZ Elisabeth.

De locatie ETZ Elisabeth wordt uitgebreid met nieuwbouw waar spoedzorg, verpleegafdelingen en een parkeergarage komen. De verwachting is dat deze medio 2025 gereed zal zijn.

De spoedzorg van het ETZ Tweesteden Ziekenhuis gaat in de toekomst naar de locatie ETZ Elisabeth. Ook alle verpleegkundigen, waar de patienten overnachten, gaan naar deze locatie. De nieuwbouw komt aan de achterkant van het ziekenhuis, richting Kempenbaan. Tevens komt hier een plek voor andere zorgverleners, zoals wellicht een huisartsenpost.

Ook komt er een parkeergarage om het parkeren rondom het ziekenhuis te verbeteren. Medio 2025 is de nieuwbouw en de parkeergarage gereed. De bouw start medio 2022.

De locaties ETZ TweeSteden en ETZ Waalwijk blijven in de toekomst gewoon open voor poliklinische zorg en diagnostiek. In het ETZ TweeSteden gaan ook dagbehandelingen plaatsvinden. De reguliere zorg wordt zoveel mogelijk dichtbij huis verleend. Alle spoedeisende zorg en klinische zorg gaat echter naar het ETZ Elisabeth: d.w.z. de Eerste Hart Hulp, de hartcatheterisatiekamers en de verpleegbedden van locatie ETZ TweeSteden worden verplaatst naar locatie ETZ Elisabeth. Bij het ‘Acuut Blok’ komt dus een beddenhuis, voor spoed- en geplande zorg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X