MET JE HART MATINEE VIERT DE ZOMER

MET JE HART MATINEE VIERT DE ZOMER

Op zondag 26 juli om 15.30 is tv-zender ONS de Met Je Hart Matinee te zien met pianist Aristakes Jessavan en presentatrice Hella van der Wijst.


De komende uitzending van Met Je Hart Matinee schuift Aristakes Jessayan achter de piano bij presentatrice Hella van der Wijst, bekend van Geloof, Hoop en Liefde en Ik Mis Je. Aritakes had in de jaren 80 een aantal hits en werd in 2016 uitgeroepen tot beste Stationspianist van Nederland.

 

Na het stilleggen van zijn theatertour ‘Mooie liedjes’ door corona heeft Aristakes 40 buitenconcerten gegeven bij verpleeg- en bejaardenhuizen in het land. Tijdens het Met je hart matinee speelt Aristakes onder andere de top-3 zomer hits gekozen door de ouderen van Met je hart die daar een mooi verhaal bij vertellen.

Door corona ligt zijn theatertour stil. Wel trad hij op in diverse verzorgingshuizen. In de matinee vertelt hij wat dat met de mensen deed.

Hella interviewt vanuit haar woonkamer bekende en minder bekende Nederlanders: kleine, ontroerende gesprekken met ouderen over sociale onthouding en thuiszitten. Jan van de Braak uit Valkenswaard vertelt over zijn favoriete vakantiebestemming. Volkszanger Henk Dissel treedt op. Henk is net als Hella ambassadeur van stichting Met je Hart.

Met je hart Matinee is te zien op zondag 26 juli en zondag 26 augustus tussen 15.30 en 17.00 uur op ONS. Deze zender is te vinden op kanaal 50 van Ziggo en Caiway. KPN, Telfort en XS4ALL stellen kanaal 89 open voor de matinee. Bij alle andere providers is ONS in het (plus) pakket opgenomen.

Stichting Met je Hart
De vrijwilligers van de stichting organiseren jaarlijks ruim 15.000 structurele, waardevolle ontmoetingen voor kwetsbare ouderen. De matinee is bedoeld voor alle ouderen die aan huis gebonden zijn. Om ze een hart onder de riem te steken en hun sociaal isolement te doorbreken. Sabine Pool, landelijk manager stichting Met je Hart: “Dit isolement is door corona zoveel groter geworden. Deze matinee was niet mogelijk geweest zonder de betrokkenheid en financiele ondersteuning van onze partner SPAR.”

Fotobijschrift: Hella van der Wijst en Aristakes Jessavan

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X