Za 3 oktober: Cantiqua Concert

Za 3 oktober: Cantiqua Concert

Op zaterdag 3 oktober houdt zangkoor Cantiqua een concert in mfa De Symfonie, Eilenbergstraat 250 om 16.00 uur en 20.00.

“Het zal onze tijd wel duren…?”
Het Cantiqua Concert staat in het teken van duurzaamheid. Cantiqua wil aandacht besteden aan de manier hoe wij met onze aarde omgaan. De liederen verwijzen dan ook naar dit thema. Deze zijn o.a. het Zonnelied van Arjan van Baest, Deze Aarde van Tom Löwenthal, I’ll make music van Karl Jenkins en Days of Beauty van Ola Gjielo. Begeleiding door Gabrielka Clout, piano en het Arthema Kwartet. Onder leiding van Arjan van Baest.

Tijdens het concert wordt stilgestaan bij St. Franciscus, patroonheilige van zowel de dieren als de planten. Cantiqua werkt daarom samen met het Franciscaans Studiecentrum (FSC). Aan de hand van liedteksten zal directeur Willem Marie Speelman (FSC), de verbinding leggen met duurzaamheid. www.franciscaans-studiecentrum.nl

Het bestuur van Cantiqua houdt rekening met de RIVM richtlijnen. MFA De Symfonie is hiervoor een geschikte concertlocatie: er is voldoende ventilatie en ruimte op publiek op gepaste afstand te plaatsen. Er zijn twee uitvoeringen, voor maximaal 60 bezoekers. Om 16.00 uur en 20.00 uur.

Toegangskaarten (op naam) à € 15,- zijn uitsluitend in de voorverkoop (dus niet aan de zaal) te verkrijgen via: kaartverkoopcantiqua@gmail.com en www.cantiqua.nl/kaartverkoop.
Voor meer informatie over de kaartverkoop kunt u contact opnemen met Lia de Kok. Tel nr.: 06-55778787

 

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X