10 november: Mantelzorg-event

10 november: Mantelzorg-event

Op woensdag 10 november organiseert ContourdeTwern het mantelzorg-event: Ben jij een onzichtbare held?

Dit event is bestemd voor alle mantelzorgers uit Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Biezenmortel in wijkcentrum De Symfonie, Eilenbergstraat 250.

Mantelzorgers staan soms 24 uur per dag klaar voor een naaste, een vriend of iemand uit de buurt. Het voelt voor hen als vanzelfsprekend om voor iemand te zorgen die dichtbij staat, maar soms is het ook uit pure noodzaak geboren. De zorg die zij verlenen is vaak onzichtbaar. Daarom worden ze in de week van 10 november in de schijnwerpers gezet, want hun zorg moet gezien. Speciaal voor hen is het bijzondere mantelzorg-event: Ben jij een onzichtbare held? Er is een middag- of avondprogramma:  

High Tea 14.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.45 uur), of :

Diner 18.30 – 20.30 uur (inloop vanaf 18.15 uur)

Tijdens deze dag wissel je ervaringen uit met andere mantelzorgers, maar kun je vooral ook in ongedwongen sfeer ontspannen. We zorgen voor hapjes, drankjes en gezellig entertainment.


Deelname is gratis | aanmelden noodzakelijk

Deelname is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk vóór 1 november via Mantelzorglijn 013-5839900 of mantelzorglijn@contourdetwern.nl. Bij aanmelding geef je het volgende door: naam, telefoonnummer, emailadres en uw keuze voor high tea of diner.

Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, dan graag z.s.m. afmelden zodat we beschikbare plaatsen weer kunnen invullen.

De uitnodiging is alleen bedoeld voor mantelzorgers. Ken jij andere mantelzorgers die deze uitnodiging niet persoonlijk ontvangen: zij zijn ook van harte welkom om zich aan te melden.


Richtlijnen RIVM | Testen voor toegang
Wij houden ons op 10 november aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM en hanteren testen voor toegang. Je toont één van de volgende bewijzen bij binnenkomst: bewijs van volledige vaccinatie via app of op papier, een negatief testbewijs of medische herstelverklaring corona.

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X