18 september: Kai Strauss in Heyhoef-Backstage

18 september: Kai Strauss in Heyhoef-Backstage

Op zaterdag 18 september treedt Kai Strauss & The Electric Blues Allstars op tijdens Heyhoef Backstage.

Kai Strauss & The Electric Blues Allstars is ‘The best of the blues from Germany’ en een Europese blues topact van formaat! Het lange wachten op weer een concert na de corona-mailaise zal beloond worden met een onvergetelijke bluesavond en opening van het Heyhoef-Backstage seizoen.

Kai Strauss was van 1995 tot 2010 gitarist van The Bluescasters: hij ging op tour met de Texaanse mondharmonicaheld Memo Gonzalez. Vanaf 2010 tourt hij onder zijn eigen naam en sinds 2014 weet hij met zijn band The Electric Blues Allstars meerdere Duitse Blues Awards in de wacht te slepen. De basis van zijn gitaarspel en composities ligt in Chicago, West Coast en Missisippidelta.

Na drie succesvolle studioalbums bracht hij in 2019 een live dubbel-CD, waarop de passie en de authentieke benadering van Strauss en zijn muzikanten goed tot uiting komt. Of zoals Blues Matters Magazine het zegt: “Bijna niet te geloven dat deze blues speler uit Duitsland komt en niet uit Chicago of Memphis. Dit is hoog energieke topkwaliteit blues zoals het moet zijn, vanuit het hart met pieken van gevoel en emotie.”

Niet voor niets is Kai Strauss een graag geziene gast op Europese bluespodia. En nu ook bij Heyhoef Backstage waar hij met zijn voltallige band zal optreden. Een gloedvolle bluesavond gegarandeerd!

Het zal een seated concert worden waarbij geen QR code nodig is. Er zal anderhalve meter afstand gecreëerd worden tussen de zitplaatsen

Zaterdag 18 september 2021 – Aanvang 20.30 uur – Zaal open 20.00 uur – Entree € 12,50.

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X