20 november: Avontuurlijke Muziekwandeling door Theresia

20 november: Avontuurlijke Muziekwandeling door Theresia

Percussie in de huiskamer? Koorzang in de schoolklas? Kleinkunst in het café? Een voordracht in de moskee? Fado in de kerk? Alles is mogelijk tijdens de Avontuurlijke Muziekwandeling in de wijk Theresia. De tocht leid je langs bijzondere, verrassende locaties in de wijk waar je kunt genieten van allerlei muzieksoorten en kunstvormen.
De wandeling is gratis en duurt van 13.00 uur tot 18.00 uur. Het volledige aanbod vind je op de site van Bureau Dorith.  Flyers met programma en plattegrond zijn vanaf woensdag 16 november verkrijgbaar bij Café Mimi, Wilhelminapark 66.

De wandeling bestaat uit 12 optredens van 15 minuten tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Iedere 20 minuten start een nieuwe uitvoering. De opening is om 12.40 uur op het Theresiaplein. Om 16.00 uur ben je welkom voor een voordracht in de El-Feth Moskee in de Stedekestraat of kun je genieten van het open podium in de Stadstuin Theresia in de Theresiastraat. Vanaf 17.00 treedt Koek, Wous & Trommel op in café Mimi.

Muziekwandeling Theresia is een bijzonders samenwerking tussen muzikanten uit de buurt en wijkbewoners. Ook bassisscholen, zorginstelling, de protestantse kerk en de moskee leveren een bijdrage. De muziekwandeling is een initiatief van Marjo Dirks en Dorith van der Lee van Bureau Dorith. De wandeling is tot stand gekomen m.m.v. Stadstuin Theresia, Wijkraad Theresia, Cafe Mimi, Art-fact en het VSB Fonds.

 

Geen Commentaar

Plaats een Reactie