25 december: brunch en diner bij café Bierings

25 december: brunch en diner bij café Bierings

Op eerste kerstdag organiseert de Stichting Alleen op deze Aarde een kerstbrunch en diner voor mensen die graag deze dag met anderen doorbrengen.

Wie eerste kerstdag nog geen plannen heeft en geen zin heeft om de kerst alleen door te brengen, kan terecht bij Stichting Alleen op deze Aarde. De stichting bied je een fijne eerste kerstdag met een feestelijk programma.

In het warme nest van café Bierings, het thuishonk van de stichting, ontmoet je andere mensen en kun je de hele dag gezellig vertoeven. Het feest begint met een Brabantse kerst-brunch om 12.00 uur. Gedurende de dag kun je twee keer luisteren naar een optreden van het trio Zand, Zeep en Soda, deelnemen aan een loterij met mooie prijzen en genieten van het heerlijke kerstdiner om 18.00 uur.  Voldaan en tevreden keer je rond 20.15 uur huiswaarts.

Wil je ook deelnemen aan deze sfeervolle kerstmiddag? Neem dan contact op met Frans van de Moosdijk, secretaris van Stichting Alleen op deze Aarde via 06 – 290 60 602 of via  stichtingalleenopdezeaarde@gmail.com.

25 december: Kerstbrunch- en diner. Stichting Alleen op deze Aarde. Van 12.00 uur tot 20.00 uur. Café Bierings, Goirkestraat 50. Kosten: €30,- p.p. (Meedoenregeling en andere regelingen van toepassing).

 

 

 

Geen Commentaar

Plaats een Reactie