3 december: Kluun signeert bij Gianotten Mutsaers

3 december: Kluun signeert bij Gianotten Mutsaers

Op 3 december signeert Kluun zijn nieuwste boek Help, ik heb een puber! bij boekhandel Gianotten Mutsaers van 14.00 uur tot 15.00 uur.

Het boek Help, ik heb een puber! is een ‘hoe overleef ik een puber-gids’ om puberouders te behouden voor al te veel kneuzingen onderweg. Want, pubers zijn er in alle soorten en maten, maar één ding hebben ze gemeen: puberen zullen ze. Alle zullen ze hun grenzen opzoeken en hebben ze hun onzekerheden. En allemaal hebben ze ouders die in meer of mindere mate maar wat aanklooien.
Kluun deelt in dit boek tips van experts en inzichten in het puberbestaan. Een must voor alle puberouders. Tegelijkertijd is het een ode aan pubers, de emotioneelste, gekste, levendigste, roekelooste, onzekerste, aandoenlijkste wezens die er bestaan.
Raymond van de Klundert (1964), kortweg Kluun, is schrijver van de bestsellers Komt een vrouw bij de dokter, De Weduwnaar, DJ, Familieopstelling, Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! en zijn nieuwste boek Help, ik heb een puber! Kluun is vader van twee postpubers, een puber en twee stiefpubers. Hij is getrouwd en woont in Amsterdam.

3 december: signeersessie van Kluun van 14.00 uur tot 15.00 uur bij boekhandel Gianotten Mutsaers, Emmapassage 17.

Geen Commentaar

Plaats een Reactie