8 november: Alzheimer Café Tilburg

8 november: Alzheimer Café Tilburg

Op 8 november is er weer een Alzheimer Café in woonzorgcentrum Joannes Zwijsen vanaf 20.00 uur. Het thema van het Alzheimer Café is veranderende relaties bij dementie met huisarts dr. Ad Stokmans als gastspreker.

Iedereen heeft behoefte aan intimiteit. Bij mensen met dementie verandert de (liefdes)relatie vaak ingrijpend, waardoor de verhouding tussen jou en je partner verandert. Seksualiteit en intimitiet zijn geen dagelijkse gespreksonderwerpen bij dementie. Toch is het belangrijk om dit wel bespreekbaar te maken.

Je bent welkom om over dit onderwerp te praten in het Alzheimer Café in restaurant De Refter van Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen aan de Burg. Brokxlaan 1407 in Tilburg.

Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Sluiting uiterlijk 20.00 uur. De Geheugenwinkel is geopend van 19.30 uur tot 20.00 uur en in de pauze.

Het Alzheimer Café is goed te bereiken met openbaar vervoer, vijf minuten lopen van de achteringang/-uitgang van het Centraal Station Tilburg. Ingang via de tuinpoort, rechts van het gebouw. Fietsen kun je stallen op de binnenplaats. Een gemakkelijke manier van parkeren is op het terrein van Albert Heijn in de Jan Heinstraat. Voortaan kunnen consumpties met pin worden betaald, dit heeft zelfs de voorkeur.

Website: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-brabant Facebook: https://www.facebook.com/alzheimercafetilburg

Geen Commentaar

Plaats een Reactie