Alzheimer Café weer geopend

Alzheimer Café weer geopend

Op dinsdag 8 maart is het Alzheimer Café in Tilburg weer geopend.

De Stichting Alzheimer Nederland, afd. Tilburg, heet u op 8 maart weer welkom in het Alzheimer Cafe in het restaurant van woonzorgcentrum Joannes Zwijsen, Burg. Brokxlaan 1407 in Tilburg. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Sluiting: uiterlijk 22.00 uur. Ook is de Geheugenwinkel geopend van 19.30 uur tot 20.30 uur en in de pauze.

Het thema van deze avond is ‘Diagnose en behandeling bij dementie’. Gastspreker is dr. Huub Maas, geriater van het Elisabeth-Tweestedenziekenhuik (ETZ). Hierbij worden vragen beantwoord als ‘wat is het belang van een tijdige diagnose?’, ‘waar vindt het onderzoek plaats?’, ‘hoe verloopt het onderzoek?’ en ‘welke behandeling is er mogelijk?’.

Op dinsdag 12 april staat ‘casemanager dementie’ op het programma en op 10 mei staan we stil bij wat het betekent om partner te zijn van een persoon met dementie. Noteer deze data alvast in uw agenda!

Stichting Alzheimer Nederland volgt de bekende richtlijnen: kom alleen als u geen gezondheidsklachten heeft en houd gepaste afstand. Blijf voorzichtig!

Het Alzheimer Cafe is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer, het is vijf minuten lopen van de achteringang/-uitgang van het Centraal Station. Fietsen kunt u stallen op de binnenplaats, ingang via de tuinpoort, rechts van het gebouw.

 

Uiteraard volgen wij de u bekende richtlijnen: kom alleen als u geen gezond-heidsklachten heeft en houd gepaste afstand. Blijf voorzichtig!

 

Wij zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het is vijf minuten lopen van de achteringang/-uitgang van het Centraal Station. Fietsen kunt u stallen op de binnenplaats, ingang via de tuinpoort, rechts van het gebouw.

 

 

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X