Doorstart ONS Soepje

Doorstart ONS Soepje

ONS Soepje gaat door in 2022! Bij deze maaltijdenservice kunnen mensen met weinig geld gratis maaltijden bestellen. Andere klanten betalen € 3,95.

ONS Soepje is ontstaan tijdens de coronacrisis en gaat in 2022 op oude voet verder. ONS Soepje is een stichting geworden en werkt samen met The Taste Of Work. Die koken in de professionele keuken van Diamant de soepen en maaltijden. Diamant heeft de keuken hiervoor beschikbaar gesteld. De soepen en maaltijden worden op woensdag- en vrijdagmiddag bezorgd bij diverse MST en KBO Kreverplein en bij de wijkcentra Boomtak, Kruispunt, Symfonie, Ypelaer, De Poorten, Heyhoef, Jeruzalem, Koningshaven en Spijkerbeemden. De soepen en  maaltijden kunnen daar afgehaald worden. ONS Soepje is in beginsel bestemd voor mensen met weinig geld, maar andere geïnteresseerden kunnen ook een maaltijd bestellen voor slechts €3,95. Ook een soepje of maaltijd bestellen? Kijk op de website onssoepjetilburg.nl of bel 06 – 151 96 094

Whydonate
Om te waarborgen dat de soepen en maaltijd op een verantwoorde manier worden bezorgd, heeft ONS Soepje een koelwagen nodig t.w.v. €15.000,-. Dat bedrag kan de stichting niet dragen en is daarom een whydonate-actie gestart. Draagt u de stichting een warm hart toe en wilt u doneren? Dat kan via www.whydonate.nl/fundraising/koelwagen-voor-ons-soepje.

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X