RUILWINKEL TILBURG-NOORD OPENT DEUREN

RUILWINKEL TILBURG-NOORD OPENT DEUREN

Goed nieuws voor alle klanten van de Ruilwinkel Tilburg-Noord. Deze gaat vanaf donderdag 29 april weer open!

Vanwege de versoepeling van de Corona-maatregelen gaat de ruilwinkel weer open, zonder dat u een afspraak hoeft te maken.

 

‘Weggooien? Mooi niet!’ Dat is het motto van de Ruilwinkel. Hergebruik en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Breng daarom je kleding, speelgoed, accessoires en andere spullen die je niet meer gebruikt naar onze winkel: je doet niet mee aan de wegwerpmaatschappij en draagt je steentje bij aan een duurzame samenleving en een beter milieu omdat er geen nieuwe goederen gemaakt worden. En je kunt met iets wat je zelf niet meer gebruikt, iemand anders weer heel blij maken.Bovendien kun je in de Ruilwinkel winkelen zonder geld. Wie wil dat nu niet? Voor de spullen die je inlevert krijg je punten, daar kun je weer andere spullen van ‘kopen’. De winkel is uitermate geschikt voor mensen die een niet zo goed gevulde portemonnee hebben. Het initiatief helpt de armoede in de wijk te verzachten.

Ook heeft de ruilwinkel een sociale functie. Veel klanten en vrijwilligers delen dezelfde visie en kunnen ervaringen uitwisselen. Iedereen heeft de winkel dan ook erg gemist de afgelopen tijd.

 

Wil je ook helpen de afvalberg te verkleinen, winkel met gesloten portemonnee en gelijkgestemden ontmoeten? Kom dan naar de Ruilwinkel Tilburg-Noord.

 

Adres: Wijkcentrum De Ypelaer, Corellistraat 10. Openingstijden: dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 12.30 uur. Spullen kunnen ook op deze tijden ingeleverd worden. Nieuwe klanten kunnen zich inschrijven op dinsdag. Kijk voor meer voorwaarden en spelregels: www.ruilwinkelypelaer.nl
Tijdens de meivakantie is de winkel gesloten, deze opent weer op dinsdag 18 mei. Ook zijn in de winkel de corona-voorschriften van toepassing.

 

 

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X