Elke vrijdag: gezond natuur wandelen bij Den Rijacker

Elke vrijdag: gezond natuur wandelen bij Den Rijacker

 

Natuur heeft een helende werking op de mens, zowel op fysiek, mentaal en sociaal gebied, dat is de heilige overtuiging van Nature for Health. De verbinding tussen mens en natuur ziet de organisatie dan ook als een van de belangrijkste speerpunten. Daarom organiseert Nature for Health  elke vrijdag een wandeling door de wijknatuur van de Reeshof.
De wandeling door de is gratis, onder begeleiding van een wandelcoach kun je een kleine ontspanningsoefeningen doen. Na afloop kun je een kop koffie of thee drinken in de participatietuin. Aangrenzend aan deze tuin ligt het Reeshofbos, waar je heerlijk kunt wandelen. Maar dat is slechts een van de wandelrichtingen.
Ook in het achterliggende Stadsbos013 worden wandelingen gehouden. Het zijn boeiende en afwisselende wandelingen. Dan weer dichtbegroeid met de mooiste bomen, dan weer een open heide, dan weer een weiland met stroompje en dan weer weer een waterpartij.
Wandelcoaches Klaudi Asbreuk, Ira Louwe, Annemieke van Groes, Paul van de Velden en Piet van Beurden hebben allemaal hun eigen kijk op de natuurgebieden en hun eigen wijze van gezond natuur wandelen. Elke week is dus weer een heel andere ervaring.
Iedere vrijdag kun je van 10.30 tot 11.45 wandelen. Start: Participatietuin Den Rijacker, Huibevendreef 22.
Kijk voor meer informatie op de website van Den Rijacker of mail naar Paul van de Velden via paul@nfhfoundation.nl 

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.