Over de Draad

De Draad:

Verklaring van de naam:

Met raad en daad…..

Omdat Tilburg Textielstad is

Omdat een draad verbinding is

Omdat ons magazine een rode draad heeft

Omdat wij geloven in de kracht van mensen om de draad weer op te pakken

Omdat wij houden van tegendraadse mensen

Dus… Voor De Draad ermee!

Adverteerders

De Draad gaat over zelf- en samenredzaamheid voor Tilburgers. En biedt een podium en platform aan inspirerende mensen, initiatieven en organisaties. Geen enkel magazine voor Tilburg heeft zo’n hoge oplage en betrokken lezersgroep. U brengt uw organisatie voor nog geen halve cent – per lezer op jaarbasis- onder de aandacht van ruim 37.500 Tilburgers!

Distributiepunten

4.000 exemplaren worden via zo’n 250 distributiepunten verspreid. Daar kun je gratis een exemplaar van De Draad inzien of meenemen.

Participanten

De Draad wordt breed gedragen in de stad.
Participanten zijn maatschappelijke instellingen in Tilburg die de Draad financieel maar ook inhoudelijk en conceptueel dragen. Omdat de Draad verbindt, samenredzaamheid stimuleert. We zijn blij met iedereen die ons steunt en daarmee bijdraagt aan zelf- en samenredzaamheid van Tilburgers. Participanten vertellen graag waarom zij dit doen!

Verantwoording

De Draad wordt gedeeltelijk uitgegeven in opdracht van de gemeente Tilburg en heeft geen winstoogmerk. De gemeente subsidieert De Draad. De overige inkomsten dienen bijeengebracht te worden door adverteerders, sponsors en steunabonnees. Met uw steun aan De Draad toont u zich aan minimaal 37.500 Tilburgers sociaal en maatschappelijk betrokken.

 

Lees meer…

Gunt uw organisatie De Draad steun?

Gunt jouw organisatie De Draad ook steun?
Wellicht overweegt jouw organisatie ook de Tilburgse gemeenschap via De Draad te sponsoren. Wij gaan hier graag met je over in gesprek. Je kunt ons bereiken door telefonisch een afspraak te maken via 013 583 99 99 of door te mailen naar dedraad@contourdetwern.nl.

 

Op dit moment dragen verschillende organisaties De Draad een warm hart toe en zijn ofwel participant of sponsoren het magazine.

De Draad ontvangen als zakelijk abonnee?

Uw organisatie kan zich profileren als maatschappelijk en bij Tilburg betrokken organisatie. Bijvoorbeeld door een abonnement af te sluiten voor uw medewerkers. Gewoon om hen waardering te geven voor hun inzet. U kunt ook uw bezoekers verrassen door De Draad in de wachtruimte te leggen. En ook daarmee laat u uw maatschappelijke, lokale betrokkenheid zien. Benieuwd? Stel uw vragen aan de redactie.

De Draad ontvangen als steunabonnee?
U kunt als particulier ook uw belangstelling/waardering voor De Draad uiten door een steunabonnement af te sluiten. U ontvangt De Draad een heel jaar thuis voor €25,-. Stuur ons een bericht dat u een steunabonnement wenst en u ontvangt 5 maal per jaar het prachtige magazine! Mail uw verzoek naar dedraad@contourdetwern.nl. Om op een andere manier met ons in contact te komen, kijkt u op de contact pagina.

Bestuur

De Draad wordt uitgegeven door Stichting De Draad. Het bestuur bestaat uit:

Marlies Bodewus (voorzitter)

Jan Kerkhofs (penningmeester)

Rob de Roij (secretaris)